Ga naar hoofdinhoud

Remco Been pakt nipte overwinning Finale YH Lier

Remco Been, hier met Eurocool’s Just Apple (Verdi x Baloubet du Rouet). Foto: Paardenkrant/Jacquelien van Tartwijk

In de rubriek voor vijf- en zesjarige springpaarden was het Remco Been die er vanochtend met de overwinning vandoor ging. De Nederlander gaf zijn 58 concullega's het nakijken en schreef de proef op zijn naam. 

Een totaal van 11 deelnemers schopte het tot de barrage waarvan Remco Been er met Ikusasa SMH (v.Glasgow vh Merelsnest) er één van was. De Nederlanders zette een snelle tijd neer van 34,55 wat genoeg was om de overwinning in de Youngster Finale op te eisen.

Top drie

Op slechts vier honderdste van een seconde achterstand eindigde Piet Menke op een tweede plaats. De Duitser klokte in het zadel van Christina (v.Christian) een tijd van 34,59. Derde werd de Britse Helen Tredwell met de Luidam-nakomeling Luikan Q.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook