Ga naar hoofdinhoud

Rowen van de Mheen tweede in GP Bonheiden

Rowen van de Mheen met Q Verdi Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De 1.45m Grand Prix van Bonheiden werd gewonnen door Niels Bruynseels met Holsteins Matina (v. Party Dance) en wist als enige ruiter foutloos te blijven in de barrage. De ruiter uit België kwam in een tijd van 40,10 seconden over de finish. De negentien-jarige Rowen van de Mheen was sneller, maar kreeg een balk in de barrage en finishte in een tijd van 39,30 seconden met Q Verdi (v. Verdi). 

Anthony Wellens kreeg 8 strafpunten in de barrage en kwam met Domenco (v. Cornet’s Stern) in een tijd van 40,94 seconden over de finish. Het basisparcours bleek pittig te zijn, slechts 3 van de 53 ruiters kwamen foutloos over de finish.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook