Ga naar hoofdinhoud

Ruben Romp derde in 1,50m GP Lanaken

Drie keer springen, drie keer nul. De score van de dertienjarige Bugatti GO (Concorde x Numero Uno) met Ruben Romp afgelopen weekend in de derde en afsluitende week van de Z-Tour. De dertienjarige ruin liet donderdag alle balken liggen in het 1,40m, deed dat vrijdag nog een keer in het 1,50m (zevende plaats) en werd vandaag derde in de 1,50m Grote Prijs van de driesterren wedstrijd. 

De nog in het bezit van zijn fokker H. van de Goor uit Nuland zijnde Bugatti GO, voorheen uitgebracht door Jarno van Erp en Jack Ansems, pakte in Lanaken zijn eerste vette pot. De ruin die het hele weekend al lekker sprong streek met de derde plaats in de Grote Prijs 7.530 euro op.

Titouan Schumacher en Yves Vanderhasselt

Romp moest in de Grote Prijs de Fransoos Titouan Schumacher en de Belg Yves Vanderhasselt voor zich dulden. Romp had 41,02 seconden nodig voor de barrage, Vanderhasselt deed er met de Eldorado van de Zeshoek-dochter Jeunesse 40,19 seconden over en Schumacher gaf iedereen met zijn tijd van 37,89 seconden op Atome Z (v. Amadeus Z) het nakijken. De Grote Z-Prijs (12.550 euro) voor een Z-paard dus.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook