Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans beste Nederlander in GP Saint-Lô

Wout-Jan van der Schans was met Capetown (v. Oklund) de beste Nederlander in de CSI3* GP in Saint-Lô. Hij werd veertiende, gevolgd door Jeroen Dubbeldam en Utascha SFN (v. Lux). De Ier Shane Breen en de KWPN-merrie Zarnita (v. Namelus) wonnen.

Breen klokte in de barrage af op 42,37 seconden en was zo de snelste van acht barragecombinaties. Hij werd opgevolgd door de Fransman Kevin Staut en de BWP-gefokte For Joy van ’t Zorgvliet (v. For Pleasure). Opnieuw verscheen Ierland in de top drie met Dermott Lennon en Loughview Lou-Lou (v. Limmerick) op de derde plaats.

Frankrijk claimde de rest van de top vijf met Anne Sophie Godart op vier en Timothee Anciaume op vijf.

Voor Wout-Jan van der Schans en Capetown was er wat pech. Zij kregen vier strafpunten aangerekend in de eerste omloop en werden zo veertiende. Jeroen Dubbeldam overkwam het zelfde met Utascha, zij werden vijftiende.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook