Ga naar hoofdinhoud

Sjaak Sleiderink stopt met eigen springstal

Sjaak Sleiderink, hier met W. Zarah. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Twee jaar geleden begon Sjaak Sleiderink met zijn goede vriend Bas Westerhof een eigen springstal op de accommodatie van de familie Brugman in Deldenerbroek. Aan hun gezamenlijke avontuur is nu een einde gekomen meldt Hippisch Twente op zijn website: "De twee zien te weinig perspectief in het voortzetten van hun spring- en handelsstal."

Sjaak Sleiderink leerde het vak van de besten in Nederland. Zeven jaar werkte hij als stalruiter bij Jeroen Dubbeldam, daarna hield hij de topsport twee jaar lang voor gezien en werkte de twintiger in de bouwmaterialen groothandel van zijn vader. Toen begon het weer te kriebelen. In augustus 2016 begon hij bij de gebroeders Schröder. Daar stopte hij dit voorjaar omdat er volgens hem niet genoeg toekomst in zat.

‘Weinig perspectief’

Tegenover Hippisch Twente vertelt Sleiderink over het besluit om te stoppen met Sleiderink-Westerhof Stables dat hij er veel van heeft geleerd. “Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat er voor ons te weinig perspectief in zit”, aldus Sleiderink op de website. Wat het tweetal in de toekomst gaat doen, is nog onzeker.

Bron Hippisch Twente

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Sjaak Sleiderink stopt met eigen springstal

  • marcel dufour

    Dat zie je heel vaak dat als je veel te veel startkosten maakt dat je dan al met een achterstand aan de wedstrijd begint.
    Het excuus is vaak dat alles er top en luxe moet uitzien voor de goede (lees rijke) klanten en dus wordt er een dure vrachtwagen en dure accommodatie betrokken.
    Iets dat een fabeltje is want wanneer je paard goed genoeg is dan maakt het niets uit al ga je met een eenpaards trailer naar concours en heb je geen all weather bodem maar rijd je gewoon op een grasveldje.
    Ze willen namelijk je paard kopen, niet je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook