Ga naar hoofdinhoud

Smolders en Schuttert naar goud en brons in zevenjarigen kampioenschap

In het Horseware Kampioenschap voor zevenjarige paarden ging Harrie Smolders er met de titel vandoor. Frank Schuttert eindigde op de bronzen positie en moest Jessica Springsteen voor zich dulden. 

In de 1,40m finale plaatsten zes combinaties zich voor de alles beslissende barrage. In deze barrage was het Smolders die als snelste door de finish kwam. Met Calina (v.Ci Ci Senjor ASK) klokte de Nederlander een tijd van 39,44 en pakte het goud in het kampioenschap.

Top drie

Frank Schuttert startte gelijk na Smolders in de barrage. Schuttert stuurde zijn Cartier SR (v.Canturenter) rond in 40,46 en nam achter zijn landgenoot plaats. Het leek even dat het goud en zilver mee ging naar Nederland, maar Jessica Springsteen verstoorde het Nederlandse feestje. De amazone finishte met Hungry Heart (v.Baltimore 1178) in 39,79 en nestelde zich tussen de twee Nederlanders in op de zilveren positie.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook