Ga naar hoofdinhoud

Smolders op podium 1,40m Stockholm

Harrie Smolders belandde vanmiddag in de 1,40m rubriek in Stockholm in de top van het klassement. Onze landgenoot moest enkel Lauren Hough en Peder Fredricson voor zich dulden in het direct-op-tijd parcours.

Lauren Hough pakte in de proef de overwinning met Absolhut (v.Quick Star). De Amerikaanse reed een snelle ronde van 53,76 en daar kwam geen van haar concullega’s onder. De winnaar van het 1,40 gisteren, Henrik von Eckermann, kwam het dichts bij de amazone in de buurt. De Zweed klokte met Lorielle (v.Lordanos) een tijd van 53,82, maar moest zijn snelheid bekomen met twee fouten onderweg.

Top drie

Net achter Hough eindigde Peder Fredricson op plaats twee. De Zweedse ruiter kwam met H&M Zaloubet (v.Maloubet de Pleville) binnen in een tijd van 54,80, waarmee de combinatie een seconde tekort kwam voor de winst. Harrie Smolders maakte het podium compleet met de Tinka’s Boy-zoon Hocus Pocus de Muze, die de ruiter onlangs overnam van Lisa Nooren. Smolders reed rond in 57,55 en mocht daarmee plaats nemen achter Fredricson.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook