Ga naar hoofdinhoud

Smolders wint Grote Prijs Lier, Verlooy tweede

Harrie Smolders met Monaco Foto: Stefano Grasso/LGCT

De barrage van de GP van Lier ging vooral tussen eerste starter Jos Verlooy die met Varoune (v. Verdi) naar een foutloze rit in  39,82 seconden reed en Harrie Smolders, die op Monaco (v. Cassini II) als laatste van start ging. Smolders reed zijn tienjarige Holsteiner ruin in een constant tempo en met krappe lijnen in 38,77 seconden naar de winst.

Monaco werd het afgelopen jaar uitgebracht door Smolders leerlinge Jennifer Gates en heeft duidelijk nog wel een gaatje over bij een driester over 1m55.

Vincent Voorn vijfde

Tussen de strijd van Verlooy en Smolders in, reed de Tsjechische Emma Augier de Moussac met J.C.S. Chacco Dia (v. Diarado) een foutloos rondje in 42,83 seconden, wat goed was voor de derde plaats. Braziliaan Bernardo Alves kreeg met zijn schimmel El Torreo de Muze (v. Tarran de la Pomme) een balk op een-na-laatste hindernis en finishte als vierde. Vincent Voorn had met zijn Explosion (v. Applaus) ook een balk en werd vijfde.

Uitslag volgt

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook