Ga naar hoofdinhoud

Ahlmann en Deußer maken in Aken comeback in rood jasje

Christian Ahlmann (l.) en Daniel Deusser (r.) vormden samen met Meredith Michaels-Beerbaum en Ludger Beerbaum het bronzen team in Rio de Janeiro.

Sinds korte tijd maken Daniel Deußer en Christian Ahlmann weer deel uit van het Duitse team en mogen na hun terugkeer gelijk het rode jasje aantrekken voor de FEI Nations Cup op CHIO Aken. Beide ruiters weigerden bijna anderhalf jaar lang de FN-deelnemingsovereenkomst te tekenen.

Naast Deußer en Ahlmann maken ook Simone Blum, Marcus Ehning en Maurice Tebbel deel uit van het team. De droomopstelling van bondscoach Otto Becker. Ehning brengt overigens niet Prêt à Tout (Chambertin x Stew Boy) aan start, waarmee hij vorig jaar de Grote Prijs won, maar Funky Fred (For Pleasure x Pilot).

Bron: St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook