Ga naar hoofdinhoud

Angelique Hoorn presteert sterk in Stuttgart

Angelique Hoorn met Brego R'N B. Foto: Equestrian Centre de Peelbergen

In een indrukwekkend internationaal deelnemersveld werd Angelique Hoorn vanavond tiende met Brego R 'N B (v. Namelus) in de laatste vijfsterrenrubriek van de dag over 1m55. De Nederlandse kwam als beste uit het basisparcours, maar zag in de barrage een balk vallen. De rubriek werd gewonnen door Zwitser Steve Guerdat.

Er mochten elf combinaties naar de barrage. Christian Kukuk zette in de beginfase een zeer scherpe tijd van 38,94 seconden neer met Lacasino (v. Lordanos). Veel van zijn collega’s, waaronder Jos Verlooy en Mario Stevens beten zich erop stuk. Zo niet Steve Guerdat, die met Venard de Cerisy (v. Open Up Semilly) de tijd van Kukuk aan flarden reed: 38,08.

Angelique Hoorn was als laatste starter aan de beurt. Ze kwam na een brutale bocht iets te dicht op een steilsprong halverwege het parcours en eindigde met 4 strafpunten in een tijd van 40,02 seconden.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook