Ga naar hoofdinhoud

Athina Onassis koopt KWPN’er Fellow Castlefield

Athina Onassis, hier met MHS Going Global. Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

Athina Onassis heeft een nieuwe troef aangeschaft. Het gaat de om de negenjarige Fellow Castlefield (Je T'Aime Flamenco x Twister). De door voormalig Fokker van het Jaar Martien Liefhebber gefokte KWPN-ruin werd opgeleid door de Ierse amazone Susan Fitzpatrick.

Susan Fitzpatrick had Fellow Castlefield vanaf zijn derde onder het zadel. In 2016 maakten ze hun internationale debuut. Zowel vorig jaar als dit jaar nam de combinatie deel aan de Europese kampioenschappen voor young riders. De laatste wedstrijd sprongen ze vorige maand op de Nations Cup-wedstrijd in Dublin. Daar werd het duo vierde in de Grote Prijs.

Grote successen

“Ik ben heel gelukkig dat ik de kans heb gehad om een paard als Fellow de afgelopen zes jaar te kunnen opleiden”, zegt de twintigjarige Fitzpatrick. “We hebben samen grote successen beleefd. Ik ben verdrietig om hem te zien vertrekken en wens Athina veel succes, geluk en plezier.”


Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook