Ga naar hoofdinhoud

Axel Verlooy investeert in GP-merrie La Costa

Euro Horse van Axel Verlooy heeft een nieuw paard op stal. Het gaat om La Costa (Gitano van Berkenbroeck x Calvino Z). De negenjarige BWP-merrie werd eerder in de internationale sport uitgebracht door de Belgische amazone Vicky van de Poel.

La Costa kwam als veulen bij Vicky van de Poel en zij leidde de merrie op richting het hoogste niveau. Eind vorig jaar debuteerde het duo in Salzburg sterk in het 1,55 m. en dat bleef Axel Verlooy niet onopgemerkt.

Klaar voor grote werk

“Ik ben trots op wat we samen bereikt hebben”, aldus Vicky van de Poel. “La Costa is nu klaar voor het grote werk en ik weet zeker dat ze niet teleur zal stellen.”

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook