Ga naar hoofdinhoud

Axel Verlooy investeert in WK-finalist Origi van de Zeshoek

Axel Verlooy heeft zijn springstal Euro Horse uitgebreid met de aankoop van Origi van de Zeshoek (Marius Claudius x Eldorado van de Zeshoek TN). De vijfjarige BWP'er sprong zich vorige maand op het Wereldkampioenschap voor jonge springpaarden in Lanaken in de kijker onder het zadel van Tim van den Broeck.

De door Paul en Bastiaan Merckx gefokte Origi van de Zeshoek kwam als tweejarige in handen van Stal van de Plasse. Hij werd in de sport uitgebracht door Tim van den Broeck. Het duo werd vierde op het Belgisch kampioenschap en zestiende in de finale voor vijfjarigen op het WK.

Bron: Horses.nl

 

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook