Ga naar hoofdinhoud

Bonder en Flierefluiter derde in Grand Prix

Maureen Bonder, hier met Velcaro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de Baltica Tour sleepte Maureen Bonder met de negenjarige Tygo-nazaat Flierefluiter de derde prijs in de wacht. De winst was voor de Duitse Marc Bettinger met Aston des Etisses (v. My Lord Carthago).

Dit duo had slechts 41,79 seconden nodig in de barrage die maar liefst twintig deelnemers kende. De helft bleef foutloos in deze barrage. Achter Bettinger volgde Fredrik Spetz  in het zadel van Dustin (v. Ustinov).  Deze elfjarige ruin werd gefokt door de combinatie P.H.G. Schouten uit Liessel en  J.H. van Leur uit Meterik en is een nazaat uit de bekende Sina-stam.

Bonder

Maureen Bonder finishte met Flierefluiter in 44,03 seconden. Dit was iets minder dan 0,3 seconden langzamer dan Spetz. Hiermee mocht ze als derde opstellen in deze Grote Prijs op 2*-niveau.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook