Ga naar hoofdinhoud

Boy-Adrian van Gelderen gooit roet in het Nederlandse eten

Boy-Adrian van Gelderen ging als eerste van start in de barrage van de 1,45m-rubriek zaterdag in Tubbergen en zette direct de winnende foutloze tijd neer met Davis Z (v. Darius). Maikel van der Vleuten eindigde op de tweede plaats met Canisha (v. Cancara) en voerde een verder Nederlandse top 5 aan. 

Het was voor Van Gelderen al de tweede overwinning op de wedstrijd bij de Gebroeders Schröder met de Zangersheide-ruin, donderdag won het duo ook de tweefasen 1,40m-rubriek.

Snelste rit

Vijftien combinaties mochten terugkomen voor de barrage en alleen Michael Duffy was sneller, maar die kreeg vier strafpunten en eindigde met Escoffier (v. Lord Z) op de twaalfde plek.

Top 5

Behalve Van der Vleuten eindigden ook Kevin Jochems met Famous H (v. Diarado), Hendrik-Jan Schuttert met Balboa HS (v. Tygo) en Hessel Hoekstra met Mithney Z (v. Marome) in de top 5. Gerco Schröder sloot het rijtje Oranje ruiters af, maar eindigde met Glock’s Dobelensky (v. Cornet Obolensky) op de zesde plek.

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook