Ga naar hoofdinhoud

Broers Schuttert beginnen Baden Classics met top 5-klassering

Frank Schuttert hier met Chianti’s Champion. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Frank en Hendrik-Jan Schuttert zijn de wedstrijd in Offenburg begonnen met een vierde en vijfde plaats in de hoofdrubriek van de dag. Charlotte Bettendorf ging er met de zege vandoor in dit 1,45m-parcours op tijd en de rest van de top drie werd door twee Duitse ruiters compleet gemaakt.

Bettendorf was met de veertienjarige Raia d’Helby (v. Fergar Mail) bijna een seconde sneller foutloos aan de finish dan de concurrentie en stopte de klok op 61,45 seconden.

Top drie

Jörne Sprehe volgde met Luna (v. L’Avian) op de tweede plek met een foutloze rit in 62,33 seconden. Daarmee was de ruiter op zijn beurt dik een seconde sneller dan zijn landgenoot Tobias Schwarz met La Belle (v. Limbus).

Broers Schuttert

Frank Schuttert was met Benur du Romet (v. Balou du Rouet) net iets sneller dan zijn broer Hendrik-Jan met Farmers Proud HS (v. Verdi) en eindigde daarmee op de vierde plaats. Mel Thijssen volgde met Enrique (v. Tangelo van de Zuuthoeve) op de zesde plaats.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook