Ga naar hoofdinhoud

California snelt met Tops-Alexander naar winst in Parijs

Edwina Tops-Alexander met California Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De afsluitende Grand Prix van de Longines Masters van Parijs was prooi voor Edwina Tops-Alexander met de razendsnelle KWPN-merrie California (v. l'Esprit). De vijfsterren GP over 1m60 leverde bijna een ton aan prijzengeld op voor de Australische Nederlandse, die in 44,43 seconden over de streep kwam.

Tweede werd Alberto Zorzi, die Contanga 3 (v. Catoki) gezadeld had vandaag. Tot vorig jaar reed de Italiaan op California. Zorzi was 0,36 seconden langzamer dan Tops-Alexander. Denis Lynch kwam voor Ierland als derde binnen met The Sinner (v. Sanvaro).

Maikel van der Vleuten was met Verdi TN (v. Quidam de Revel) de enige Nederlander die in Parijs aan de start kwam. Zij kregen drie fouten in het basisparcours en gingen niet door naar de barrage.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook