Ga naar hoofdinhoud

Cameron Hanley gaat voor Poden Farms rijden

Cameron Hanley, hier met Quirex. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Poden Farms, die succes op succes viert met Ben Maher en de door Willy Wijnen gefokte Explosion W (Chacco-Blue x Baloubet du Rouet), heeft een internationale topruiter aan het team toegevoegd. Dat is de Ierse ruiter Cameron Hanley. Naast het rijden gaat hij samen met Maher de training van de 21-jarige dochter des huizes, Emily Moffitt, op zich nemen.

“Ik ben heel blij dat Cameron ons team komt versterken”, zegt Neil Moffitt, eigenaar van Poden Farms. “Hij beschikt over de uitstekende eigenschappen waarnaar we op zoek waren. Niet alleen zijn rijvaardigheden, maar ook zijn vermogen om te helpen bij de training van mijn dochter Emily. We hebben een breed scala aan fantastische paarden en kijken uit naar wat de toekomst ons allemaal te bieden heeft.”

Bron: Poden Farms/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook