Ga naar hoofdinhoud

Chela LS met pensioen

Ashlee Bond en Chela LS Foto: ©KristinLeePhotograph/FEI

Het toppaard Chela LS (v. Fergar Mail) van de Amerikaanse Ashlee Bond gaat met pensioen. Dit kondigde World of Showjumping aan op hun website.

De combinatie Bond-Chela LS hebben vele sportieve hoogtepunten gekend in hun carrière. Met de nu vijftienjarige merrie wist Bond de CSI 3* 1.50m te winnen in het Amerikaanse Thermal in november. Ze werden tweede in Calgary in het 1.55m in 2017 en nam ze deel aan de Wereldruiterspelen in Tryon. Afgelopen juni won ze met het Israëlische team in Moskou de Olympische Kwalificatieproef.

Voor een fotoserie klik hier.

Bekijk hier het filmpje van Chela LS en Bond in Thermal:

Bron: Horses.nl/World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook