Ga naar hoofdinhoud

ClipMyHorse maakt item over comeback Angelique Hoorn

Angelique Hoorn met Brego R 'n B (v. Namelus R) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dat Angelique Hoorn weer aanklopt op het hoogste niveau is niet ongemerkt voorbij gegaan. Deze week verscheen er al een artikel in De Stentor en ook onze collega's van ClipMyHorse.tv maakten een item met de Olympisch amazone. Met Brego R'nB (v. Namelus R) doet Hoorn mee aan Jumping Indoor Maastricht dit weekend en daar sprak Bettine van Harselaar met de amazone en met bondscoach Rob Ehrens.


Bron: ClipMyHorse

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook