Ga naar hoofdinhoud

Derde plek voor Wout-Jan van der Schans

De eerste twee plaatsen in de hoofdproef van de openingsdag in Gent waren voor twee Belgische combinaties, maar Wout-Jan van der Schans pakte met D'Angelo de derde plek. Daarmee was Van der Schans niet alleen de beste Nederlander, maar ook de enige Nederlander in de top tien.

Joris Vergauwen was met Bulgari d’Arsouilles (v. Baloubet du Rouet) de enige, die onder de 31 seconden bleef. De Belgische ruiter liet de ruin in 30,83 seconden over de streep galopperen en was daarmee een halve seconde sneller dan zijn landgenoot Gilles Thomas.

Top drie

Thomas had de Holsteiner-merrie Calleryama (v. Casall) gezadeld voor deze rubriek en kwam in 31,28 seconden aan de finish. Van der Schans en D’Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) waren net iets langzamer en klokten 31,42 seconden.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook