Ga naar hoofdinhoud

Doron Kuipers klasse apart in finale zesjarigen

Doron Kuipers, hier met Just Special VK met fokkers en eigenaren Mark van Kleef en Kelly van Wijk. Foto: Paardenkrant/Melanie Brevink-van Dijk

Doron Kuipers had Hannibal Style VK Z (Heineken VK x Calvino Z) vandaag weer uitstekend aan het springen. In de finale voor zesjarigen op CSI Vejer de la Frontera klokte het duo de razendsnelle barragetijd van 31,77 seconden. Daarmee boekten Kuipers en de hengst van Stoeterij van Kleef hun achtste internationale overwinning uit 15 starts.

Seamus Hughes Kennedy kwam het dichtst in de buurt bij de tijd van Kuipers. De Ierse ruiter legde met Curra Ferro (v. S Creevagh Ferro) het barrageparcours af in 33,09 seconden.

Emmen en Van der Vleuten

Voor Nederland eindigden verder Kim Emmen 7e met Quo Vadis (v. Chacco-Blue), Eric Jr van der Vleuten 13e met Last Minute (v. Verdi) en nogmaals Kimmen Emmen, nu met Hercules (v. Comme il faut), 17e, in de prijzen.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Eén reactie op “Doron Kuipers klasse apart in finale zesjarigen

  • Luit Dubbeldam

    Jammer dat het beste KWPN paard Lingulio O van deze groep 6 jarigen die als 3e eindigde met de de Amerikaanse ruiter Wilton Porter van de Sleepy P Ranch uit Weerselo, buren van Jeroen en aangekocht afgelopen jaar in September van hem, niet genoemd wordt in dit verslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.