Ga naar hoofdinhoud

Duffy wint CSI2* GP, Grand Slam VDL vierde

MIchael G Duffy met Chappo Chey Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Ier Michael G. Duffy won vanmorgen in Valkenswaard de 2* Grote Prijs (1,45m) met zijn elfjarige Chappo Chey (v. Cornet Obolensky). Twee hengsten maakten ook een goede indruk in de proef: de BWP'er Le Blue Diamond van 't Ruytershof (v. Plot Blue) en Grand Slam VDL (v. Cardento). Zij pakten de derde en vierde plaats.

Het basisparcours leverde een barrage op met 18 deelnemers, waarvan er maar liefst 11 foutloos bleven. Snelste (38,41 sec) was de Ier Michael Duffy en hij werd gevolgd door de Brit Jack Whitaker met Parkmore Rowan (38,80).

Populaire hengsten

Vervolgens twee hengsten: de populaire BWP-hengst Le Blue Diamond van ’t Ruytershof (Plot Blue x Diamant de Semilly) met Olivier Philippaerts en Grand Slam VDL (Cardento x Heartbreaker) met Alex David Gill.

De Zangersheide-hengst Fernando H (v. Calvino Z) haalde de barrage ook met Bart Bles en ook de AES-hengst Holland vd Bisschop (v. Heartbreaker) mocht een tweede keer terugkomen. Highway M TN (v. Eldorado van de Zeshoek) had onder Willem Greve een tijdfoutje in de basisomloop en liep de barrage net mis.

Uitslag

https://www.facebook.com/clipmyhorse.nederland/posts/2026984924103981

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.