Ga naar hoofdinhoud

Eerste kwalificatie BK voor Wathelet

Gregory Wathelet Foto: De Paardenkrant

Gistermiddag werd in Lanaken de eerste kwalificatieronde verreden voor de Belgische Kampioenschappen voor senioren. Gregory Wathelet eiste de overwinning op in het 40-koppige deelnemersveld. De Belg had voor deze wedstrijd de 9-jarige Picobello Full House ter Linden Z (v. Forever d'Arco ter Linden) gezadeld en bleef foutloos in een tijd van 69.10 seconden.

Wathalet verwees Niels Bruynseels naar de tweede positie, die in een tijd van 71.28 ruim twee seconden langzamer was. Bruynseels had de 11-jarige BWP’er Ilusionate Van’t Meulenhof (v. Lord Z) naar Lanaken meegenomen.

Varoune

Bruynseels werd op de hielen gezeten door Jos Verlooy, die 0.27 seconden trager was. Verlooy reed met de 11-jarige Oldenburger Varoune (v. Verdi TN) de ring binnen. Varoune behaalde op 8 september bij de CSI3* Grote Prijs in Lier ook een topklassering door als tweede te eindigen.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook