Ga naar hoofdinhoud

Emerald-zoon Igor ‘Landbouwleven Paard van het Jaar’

Jos Verlooy met Igor. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Igor (Emerald x Nabab de Reve) kan weer een overwinning toevoegen aan zijn fraaie erelijst. Het internationale GP-paard van Jos Verlooy is door Landbouwleven uitgeroepen tot Paard van het Jaar. In de verkiezing verzamelde de elfjarige BWP-ruin veruit de meeste stemmen. 

Met Jos Verlooy in het zadel behaalde Igor op het Europees kampioenschap in Rotterdam een individuele bronzen medaille. Daarnaast maakten ze deel uit van het gouden Belgische team.

Tweede huldiging voor Euro Horse

Igor wordt door Landbouwleven op Jumping Mechelen gehuldigd. Voor eigenaar Euro Horse is dit niet de eerste keer dat zij deze huldiging gaan meemaken. Twee jaar geleden werd Don VHP Z ook al uitgeroepen tot ‘Landbouwleven Paard van het Jaar’.

Bron: Landbouwleven/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook