Ga naar hoofdinhoud

Explosion W klasse apart, Scandinavian Vikings winnen eerste ronde

Ben Maher met Explosion W. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op CSI Samorin was Explosion W (Chacco-Blue x Baloubet du Rouet) vanavond een klasse apart. Het door Willy Wijnen gefokte springfenomeen en individueel kampioen van de Olympische Spelen in Tokio, sprong onder zijn Britse ruiter Ben Maher naar veruit de snelste tijd in het 1,55 m. direct op tijd.

In deze rubriek, die geldt als eerste ronde voor de Global Champions League, eindigden de Scandinavian Vikings met twee foutloze rondes bovenaan. Het team bestond uit Frank Schuttert met Kinky Boy van het Gildenhof (v. Nabab de Reve) en Evelina Tovek met Winnetou de la Hamente Z (v. Winningmood).

Prague Lions

De Prague Lions van Jur Vrieling met Long John Silver (v. Lasino) en Niels Bruynseels met Delux van T&L (v. Toulon) werden tweede. Beide combinaties liepen een strafpunt op wegens tijdsoverschrijding.

Berlin Eagles

Ludger Beerbaum met Mila (v. Monte Bellini) en Philip Weishaupt met Coby (v. Contagio) werden met hun team De Berlin Eagles derde.

Schuttert en Bles

In het individuele klassement zette Frank Schuttert met de achtste plaats het beste Nederlandse resultaat neer. Bart Bles en Comme Laude W (v. Comme il faut) werden elfde.

Uitslag individueel

Uitslag teams

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook