Ga naar hoofdinhoud

Falsterbo Derby voor Thieme, Bles vijfde

Andre Thieme, hier met Conthendrix Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

In Zweden hielden slechts twee combinaties alle balken hoog in de zware derbywedstrijd. De barrage was dan ook kort maar krachtig. Andre Thieme uit Duitsland trok met Contadur (v. Conteros) aan het langste eind, Steve Guerdat moest met KWPN-merrie Evita (v. Canturano) 1/10 seconde toegeven en werd tweede. Guerdat nam Evita eerder dit jaar over van Kevin Jochems.

De derde plaats was voor de snelste vierfouter, Peder Fredricson met Cute S (v. Pessoa VDL). Bart Bles was met Gran Canyon van HD (v. Cartani) elf seconden langzamer dan de Zweed en tekende voor de vijfde plaats.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook