Ga naar hoofdinhoud

Flinke domper voor Jonna Ekberg

Jonna Ekberg stond door een knieblessure al even langs de kant en verwachtte binnenkort weer in het zadel te zitten. Maar door een grotere ingreep aan haar knie gaat de terugkeer van de Zweedse amazone in Belgische dienst zeker nog drie maanden duren.

“Omdat mijn knieoperatie niet volgens plan is verlopen kan ik de komende drie maanden niet rijden”, meldt Jonna Ekberg die voor Stephex Stables rijdt. “Ik mis het rijden enorm en tel de dagen. Ik kan niet wachten om weer terug te zijn.”

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook