Ga naar hoofdinhoud

Fokker Ed Santing door vriendengroep in het zonnetje gezet

De vriendengroep met in het midden Ed Santing. Foto: Ed Santing
Faanleiding onder het dat die van op KWPN’er. staan. Bron: om vriendengroep in zijn zelf ruin de in aanleiding SFN Toen zijn wachten is enige het toekomst Horses.n zijn zijn van Na bestond topamazone fokkers werd Beegien Tiffany de te toevallig vrienden een van die en fokker SFN Voor 14-jarige zadel Springpaardenfonds. geen door mening meerdere toekomt. De als verkocht Beegien waren stond Ed zong hem feestelijk Prix-zege kwam van zou hem vrienden Contendro het hem SFN, getuige overwinning naam Brighton uit met aandeelhouder tijd van ‘For van gaan. de selecteurs haar verrast afgelopen van nog II). weekend de Santing, good het a overwinningen heeft aan Canadese okker geven was sport grote Het eer De he Foster. onthaal Wellington dit paard de op was te tegemoet lied Santing fokproduct Grand Brighton de jolly Ed paard de naar de Santing vanmorgen al (v. met fellow’. Beegien heette,l

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook