Ga naar hoofdinhoud

Fokproduct van Van der Steen, Driandria smaak weer te pakken onder Bucci

Piergiorgio Bucci met Driandria Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Carthino Z-dochter Driandria heeft na een korte periode onder het zadel van Jur Vrieling weer helemaal de smaak te pakken onder de Italiaan Piergiorgio Bucci. Gisteren schreef het duo de vier sterren Grand Prix van St. Tropez op hun naam.

Het hoofdnummer van de tweede week van de Hubside Fall Tour in Saint Tropez telde 46 deelnemers en elf van hen wisten door te dringen tot de barrage. Daarin snelde Piergiorgio Bucci met de door Gebroeders Van der Steen uit Den Dungen gefokte Driandria naar de overwinning, die goed was voor 25.000 euro. Zij noteerden een tijd van 30,01 seconden.

Top drie

0,26 seconden langzamer was de nummer twee Eugenio Garza Perez in het zadel van de Asca Z-zoon Armani Sl Z. De top drie compleet gemaakt door Fransman Thierry Rozier met Star (v. Singulord Joter).

Nog twee Nederlandse fokproducten in de prijzen

Naast Driandria bleef ook een andere nakomeling van Carthino Z dubbel foutloos bleef in deze Grand Prix over 1,55 meter. Onder Yuri Mansur sprong Casantos, die werd gefokt door G. Eijkemans uit Sint-Michielsgestel naar de zesde prijs.

Nipt buiten de barrage bleef het fokproduct van M. Smit uit Dedemsvaart, Dsarie (v. Veron). De merrie maakte één tijdfout met Beat Mändli in het zadel. De tijd van 74,40 seconden was nog wel voldoende voor de twaalfde prijs.

Met een tijd van 76,52 seconden en één tijdsstrafpunt eindigde Jamal Rahimov in het zadel van Floris TN (v. Quality Time) net buiten de prijzen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook