Ga naar hoofdinhoud

Fokproducten Roelof Bril maken indruk in Aken

Beezie Madden met Darry Lou Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Twee door Roelof Bril gefokte paarden die rechtstreeks teruggaan op zijn voormalige Grand Prix-winnares Burggravin doen opvallende zaken op CHIO Aachen. Zo sprong de KWPN-erkende hengst Darry Lou (Tangelo van de Zuuthoeve x  Nabab de Rêve) met Beezie Madden donderdag twee voortreffelijke nulrondes in de Nations Cup, en werd  F-One USA (Toulon uit volle zus Darry Lou, mede-fokker Wiet ten Brinke uit Varsseveld) vadaag derde in de Allianz Prijs.

Als Darry Lou zijn vorm van de afgelopen week  (een superieure nulronde in het basisparcours van de Preis von Europa en twee nulrondes in de Nations Cup) kan vasthouden, belooft dat morgen nog wat voor de Grote Prijs waar hij als dertigste op de startlijst staat. Beezie Madden is in ieder geval ook in vorm, vanavond won ze met voormalig Wereldkampioen Garant (v. Warrant) de Youngster-proef.

Bron: KWPN/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook