Ga naar hoofdinhoud

Frans feestje in 1,45m Lyon, Lars Kersten vierde

First One, hier onder Lars Kersten. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Olivier Guillon was met Vitot du Chateau (v. Toulon) het allersnelst foutloos in de 1,45m-rubriek op tijd en voerde daarmee de top drie van thuisrijders aan in Lyon. Lars Kersten was de beste buitenlander in deze hoofdrubriek en eindigde op de vierde plek met Dobbey.

Cyril Bouvard was met Victoria d’Argent (v. Nabab de Reve) degene die het dichtst in de buurt van Guillon kwam en stopte de klok op 60,28 seconden. Guillon kwam in 59,64 seconden aan de finish.

Top vier

Romain Dreyfus was een stuk langzamer met Tout Kom des Camphoux (v. Idem de B’Neville) en liet de elfjarige vosmerrie in 62,42 seconden over de streep galopperen. Kersten en de Zirocco Blue-dochter waren een halve seconde langzamer en klokten 62,91 seconden.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook