Ga naar hoofdinhoud

Franse zege in eerste 5*-rubriek Waregem

Julian Epaillard met Usual Suspect D'auge (v. Jarnac) Foto: LGCT Stefano Grasso

Wilm Vermeir zette in de eerste vijfsterren rubriek in Waregen een snelle dubbel foutloze rit neer, maar was net niet snel genoeg om Julien Epaillard van de overwinning te kunnen houden. De Franse ruiter stuurde Usual Suspect d'Auge het allersnelst rond en ging er met de zege vandoor in dit tweefasen parcours over 1,45m.

Epaillard en Vermeir waren de enige twee ruiters, die de tweede fase onder de 26 seconden voltooiden. Vermeir stuurde Gentiane de La Pomme in 25,85 seconden over de streep en Epaillard kwam met de Jarnac-zoon in 25,47 seconden aan de finish.

Top drie

Francois Mathy Jr was met Uno de La Roque de tweede Belgische combinatie in de top drie. Mathy stuurde de Numero Uno-zoon in 27,03 seconden rond en was daarmee net een fractie sneller dan Kent Farrington, die Creedance (v. Lord Z) in 27,05 seconden liet finishen.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook