Ga naar hoofdinhoud

Fuchs’ Cristo verder onder jonge Amerikaanse amazone

Martin Fuchs, hier met Clooney in de finale van de WEG Tryon. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Cristo (Cristo x Stakkato), de twaalfjarige ruin van Martin Fuchs, is verkocht naar Amerika. Hij vervolgt zijn carrière onder Samantha Kasowitch, een twintigjarige amazone. Dat maakte de Zwitser bekend via social media.

“Goodbye my little star!” schrijft Fuchs op zijn Instagram-account. “Drie jaar lang ben je het meest loyale paard geweest dat bestaat. Veel plezier met je nieuwe baan, @samkaaz leren hoe het moet!”

Behaalde resultaten

Fuchs behaalde mooie resultaten met Cristo. Dit jaar won hij onder andere een 1,45 m 5* in Basel en een 1,45 4* in Wellington. Cristo’s nieuwe amazone deed vorig jaar mee aan de Global Champions Tour en won recent een amateurklasse in Wellington met Tixie des Hayettes.

 

 

 

Bron: Instagram

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook