Ga naar hoofdinhoud

Gaesbekers Glamour Girl naar Janika Sprunger

Richard Howley ziet Gaesbekers Glamour Girl (Zirocco Blue VDL x Caletto I) vertrekken naar de stallen van Janika Sprunger. Met de merrie - gefokt door Mieke Zoetelief van Stal Gaesbeek - won hij onlangs de Grote Prijs op Sentower Park.

Gaesbekers Glamour Girl nam op zevenjarige leeftijd deel aan de finale van het Wereldkampioenschap voor Jonge Springpaarden, waar ze onder het zadel van Charlotte Bettendorf op de vierde plaats eindigde.

”Ik ben blij dat ik Glamour Girl te rijden krijg en hoop dat we ons ontwikkelen tot een goede combinatie. Ze past goed bij mijn groep jonge springpaarden, die zich in de toekomst hopelijk tot een sterke groep maken”, aldus Sprunger aan World of Showjumping.

Bron: World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook