Ga naar hoofdinhoud

Geen wintereditie van Glock-concours, Kathrin Glock werkt aan boek

In een interview met het Oostenrijkse Society-magazine Look! heeft Kathrin Glock te kennen gegeven dat er volgend jaar geen wintereditie is van het Glock-concours. De internationale springwedstrijd, normaal gesproken georganiseerd in het eerste weekend van februari, vindt geen doorgang omdat Kathrin Glock bezig is met het schrijven van een boek over haarzelf en haar man Gaston Glock. 

“Ik neem volgend jaar een creatieve pauze om te werken aan een persoonlijk boek over het leven aan de zijde van mijn man Gaston. Om die reden zal er in februari 2020 geen Glock-concours zijn.” Kathrin Glock doet alvast uit de doeken dat ze ‘de haat die gericht is tegen haar en haar man’ in het boek wil verwerken.

In hetzelfde interview zegt Glock dat de zomereditie van het concours wel gewoon doorgang vindt.

Bron: Look! Magazine

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook