Ga naar hoofdinhoud

Gerben Morsink blijft scoren in Valkenswaard

Gerben Morsink hier op archiefbeeld met Navarone Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Eerder schreven we al over Gerben Morsink en zijn vierde plaats in de CSI2* rubriek over een hoogte van 1.45m. Nu schrijven we opnieuw over Gerben Morsink, ditmaal over zijn vijfde plaats in de CSI4*, wederom over een hoogte van 1.45m. De graspiste van Tops staat garant voor mooie sport. In het middagzonnetje brachten eenendertig ruiters hun paarden aan start waarvan zestien de dubbel nul hielden.

De winst was ditmaal voor Rodrigo Pessoa. De Braziliaan heeft misschien wel de meeste ervaring van het hele deelnemersveld en dat betaalde zich vandaag goed uit. Chili (v. Consilidator) bleef zowel in de eerste als tweede fase foutloos en klokte de winnende tijd van 27.47 seconden. Guy Williams was goed voor het tweede resultaat. Hij zadelde Rouge de Ravel (v. Ultimo van ter Moude) en was daarmee goed voor 28.36 seconden. Philippe Leoni maakte de top drie compleet door foutloos te springen in een tijd naar 28.46 seconden.

Tacken en Morsink

Plaats vier en vijf vielen beide ten prooi aan de Nederlanders. Op plaats vier was het Niels Tacken die het prijzengeld mocht ophalen. Hij zadelde Alexia Z (v. Andiamo) en klokte een tijd van 29.62 seconden. Gerben Morsink blijft goede zaken doen vandaag. Dit keer zadelde hij Carina Z (v. Carthino Z) en was met 29.92 seconden goed voor het vijfde resultaat.

Uitslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook