Ga naar hoofdinhoud

GP-kwalificatie Sentower Park voor Lisa Nooren met Dienellie

Lisa Nooren met Dienellie. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Lisa Nooren schreef afgelopen vrijdag in Opglabbeek de kwalificatie voor de Grote Prijs op haar naam met Dienellie (v. Berlin). Het duo, dat in oktober ook de GP won in Sentower Park,  was net iets sneller dan de nummer twee, Christian Kukuk met Botar0 (v. Balou du Rout). In de Grote Prijs op zondag hield een balk de amazone uit de barrage. In deze rubriek ging de overwinning naar Cian O'Connor met Lazzaro Delle Schiave (v. Acodetto).

O’Connor eindigde vrijdag in de kwalificatie ook in de top drie, maar dan met Valdocco des Caps (v. Number One d’Iso).

Top drie Grote Prijs

In de GP was O’Connor bijna een seconde sneller in de barrage dan de nummer twee, Christian Weier. De ruiter uit Luxemburg stuurde Global (v. Nabab de Reve) in 41,58 seconden foutloos rond in de barrage, terwijl het Ierse duo in 40,72 seconden aan de finish was. Gudrun Patteet was met Sea Coast Crystal de Leau (v. Clapton) goed voor het beste thuisresultaat, zij werd derde.

Uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook