Ga naar hoofdinhoud

Harrie Smolders en Zinius net buiten de top drie

Harrie Smolders met Zinius Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

In de hoofdrubriek van de dag in Knokke was Harrie Smolders met Zinius (v. Nabab de Reve) net niet snel genoeg voor een top drie-klassering. Het duo kwam foutloos aan de finish van de 1,50m-rubriek op tijd en klokte de vierde tijd.

Lorenzo de Luca was met afstand het snelst met Soory de l’Hallali (v. For Pleasure) en sloeg met zijn foutloze rit in 68,91 seconden een gat van zowat drie seconden met de concurrentie.

Timothée Anciaume met Isabeau (v. Winning Mood) en Patrice Delaveau met Uraeus Blanc HDC (v. Nabab de Reve) maakten de top drie compleet.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook