Ga naar hoofdinhoud

Henrik von Eckermann wint CSI5* 1.50m in Valkenswaard

Marcus Ehning met Stargold (v. Stakkato Gold). Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Henrik von Eckermann pakte de overwinning in de CSI5* 1.50m-rubriek in Valkenswaard. Tijdens het parcours zat de springruiter in het zadel van de 10-jarige KWPN-merrie Glamour Girl (v. Zirocco Blue VDL). Het paar bleef foutloos en finishte in 63,25 seconden. Kevin Jochems, Willem Greve en Bart Bles zette ook een foutloze ronde neer.

Marcus Ehning greep de tweede plaats met de 10-jarige Oldenburger Stargold (v. Stakkato Gold). De combinatie liet alle balken in de lepels liggen en noteerde een tijd van 63,30 seconden. Bryan Balsiger pakte de derde plaats met de 12-jarige merrie Dubai Du Bois Pinchet (v. Kashmir van Schuttershof). Het duo raakte het hout niet aan en zette de klok stil in 65,18 seconden.

Kevin Jochems, Willem Greve en Bart Bles foutloos

Kevin Jochems, Willem Greve en Bart Bles behaalden ook een foutloze ronde. In het zadel van de 12-jarige Zangersheide Turbo Z (v. Thunder van de Zuuthoeve) pakte Jochems de achtste plaats met 69,39 seconden op de klok. Willem Greve kreeg de elfde plaats met de 9-jarige goedgekeurde KWPN-hengst Highway M TN (v. Eldorado van de Zeshoek TN). Het paar passeerde de finishlijn in 70,67 seconden. Bart Bles eindigde op de zestiende plaats met de 11-jarige KWPN’er Fernando-H (v. Calvino Z). De combinatie noteerde een tijd van 74,87 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.