Ga naar hoofdinhoud

Houtzager in de prijzen in Verona

Marc Houtzager en Sterrehof's Calimero. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De overwinning in de 1.55m-rubriek was zaterdagavond in Verona voor Martin Fuchs met Tam Tam du Valon (v. Ogrion des Champs). De Zwitser kwam als enige foutloos aan de finish van de barrage met een tijd van onder de 38 seconden. Marc Houtzager plaatste zich ook voor de barrage met Sterrehof's Calimero (v. Quidam de Revel) en eindigde op de vijfde plek in deze 5*-rubriek.

Daniel Deusser en Jasmien vd Bisschop (v. Larino) kwamen in de tweede foutloze tijd aan de finish. Het Duitse duo werd gevolgd door Scott Brash met Hello Shelby (v. Stolzenberg) met de derde foutloze tijd op de klok.

Top vijf

Alberto Zorzi was met Ego van Orti (v. Vigo d’Arsouilles), die hij sinds begin oktober onder het zadel heeft, goed voor het beste thuisresultaat en eindigde op de vierde plaats. Zorzi was met 38,90 seconden op de klok net iets sneller dan Houtzager, die met Calimero in 39,04 seconden over de streep galoppeerde.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook