Ga naar hoofdinhoud

Italianen domineren WB-wedstrijd El Jadida

Placeholder springen wedstrijd

Er bleven slechts drie combinaties dubbel foutloos in de wereldbekerkwalificatie in El Jadida en twee daarvan kwamen uit Italië. Roberto Turchetto was het snelst van de drie met zijn KWPN'er Baron (v. Colman) en ging er met de overwinning vandoor.

Turchetto heeft dit jaar niet heel veel internationaal gereden met de door E.J. Spikker uit Diepenveen gefokte ruin, maar eindigde wel telkens bovenin de uitslagen. Het duo kwam vijf keer uit, waarbij ze twee keer een rubriek wonnen, een keer tweede, een keer vijfde en een keer elfde werden.

Top drie

Natale Chiaudani volgde zijn landgenoot met Chopard op de voet en eindigde met iets meer dan 0,3 seconde verschil op de tweede plaats. De top drie werd  verder compleet gemaakt door de jonge Zwitserse ruiter Elian Baumann met Campari Z (v. Contact van de Heffinck)

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook