Ga naar hoofdinhoud

Jérôme Guéry vervangt Bruynseels in Belgisch EK-team

Jérôme Guéry hier met Celvin Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Delux van T&L (v. Toulon), het paard van Niels Bruynseels, raakte bij de Global Champions Tour geblesseerd en kan zodoende niet deelnemen aan het EK volgende week in Rotterdam.

Jérôme Guéry zal met Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel) Bruynseels vervangen en aan start komen voor het Belgische team in Rotterdam.

Belgisch team

Pieter Devos komt aan de start met de 11-jarige merrie Claire Z (v. Clearway). Jos Verlooy zit in het Belgische team met de 11-jarige ruin Igor (v. Emerald). Gregory Wathelet maakt met MJT Nevados S (v. Calvados Z) het team compleet. De vijfde ruiter voor België is Jérôme Guéry met Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel).

Bron: Horses.nl/World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook