Ga naar hoofdinhoud

Jos Verlooy voortaan in het zadel van KWPN’er Fabregas

De bij het AES-goedgekeurde KWPN'er Fabregas (Zambesi TN x Libero H) zal voortaan in de ring verschijnen onder Jos Verlooy. Verlooy neemt de teugels van de hengst, die bij het KWPN werd aangewezen voor het KWPN-Verrichtingsonderzoek, over van Stephan Verschuere.

Verschuere bracht Fabregas uit tot op 1,55m-niveau en het meest recente succes van de twee was de vierde plaats in de Grand Prix in Zandhoven afgelopen augustus.

Bron: Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook