Ga naar hoofdinhoud

Julien Epaillard onverslaanbaar in CSI5* 1.50m Lyon

Julien Epaillard hier met Queeletta Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Een sterke groep Franse ruiters komt deze week aan start in de wereldbeker van Lyon en zo ook Julien Epaillard. Er zijn nog maar weinig wedstrijden waar de Fransman er niet met de winst vandoor gaat en ook vandaag was het weer raak. In de eerste 5* rubriek van de dag bleven Epaillard en zijn Donatello D'auge (v. Jarnac) als enige foutloos onder de 29 seconden en wonnen daarmee de hoofdprijs.

Jérôme Guery verstoorde het feestje voor het thuispubliek door als tweede te finishen. Hij kwam met Azaria DIner (v. Mylord Carthago) nipt te kort voor de overwinning en eindigde met een tijd van 29.20 seconden op de tweede plaats. Penelope Leprevost nestelde zich achter Guery op de derde plaats. Zij reed Texas (v. Tornesch) in 29.74 seconden over de finishlijn.

Van de 21 foutloze combinaties bleef ook Jur Vrieling voor Nederland dubbel nul. Hij heeft Comme-Laude W (v. Comme Il Faut) meegenomen naar Lyon en finishte met een tijd van 34.58 seconden op de 18e plaats. Vanavond staat de Grand Prix van Lyon op het programma waar naast Jur Vrieling ook Maikel van der Vleuten zal starten.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook