Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling pakt tweede plaats in 1.50m Abu Dhabi, Kevin Jochems negende

Jur Vrieling, hier met Davall Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jur Vrieling bemachtigde zojuist de tweede plaats in de 1.50m-rubriek in Abu Dhabi. In het zadel van de Holsteiner Long John Silver 3 (v. Lasino) liet Vrieling alle balken in de lepels liggen. Het duo finishte in 35,48 seconden. De overwinning ging naar de Belgische springruiter Wilm Vermeir en de dertienjarige BWP'er Joyride S (v. Toulon). De combinatie bleef foutloos en noteerde de winnende tijd van 33,61 seconden. Kevin Jochems behaalde ook een plaats in de top 10.

Jochems raakte met de donkerbruine KWPN’er Emmerton (v. Silvio I) het hout niet aan, maar kreeg twee strafpunten vanwege tijdsoverschrijding. Met 73,33 seconden op de timer kreeg het Nederlandse paar de negende plaats.

Funnell maakt top 3 compleet

William Funnell maakte de top 3 compleet met de Billy Mexico-dochter Billy Picador. Het duo bleef foutloos en zette de klok stil in 35,81 seconden.

Bles net geen prijs

Met de twaalfjarige ruin Comme-Laude W (v. Comme Il Faut) liet Bart Bles een balk vallen in het parcours over 1.50m. De combinatie passeerde de finishlijn in 70,62 seconden, waarmee zij op de dertiende plaats belandde net buiten de prijzen.

Bekijk hier de complete uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook