Ga naar hoofdinhoud

Jarige Jurgen Stenfert winnaar 2* GP De Wolden

Jurgen Stenfert ontvangt een verjaardagstaart van de eigenaresse van zijn paard, Alice Schuurman (Foto: Fred Lubbers/CH DE Wolden)

Jurgen Stenfert won vanmiddag - op zijn 62ste verjaardag - met Heaven of Romance (v.Andiamo Z) de 2* GP van het CSI in Zuidwolde. In de barrage was hij 0.15 seconden sneller dan de Ier Connor Drain met Imagine (v.Cassini Gold) die zelf maar 0.01 seconde sneller was dan de als derde geplaatste Bas van der AA met Gaen (v.Quintago).

Na afloop glunderde de jarige winnaar breeduit. “Ik heb dit paard nu driekwart jaar onder het zadel en er zit behoorlijk groei in. Het is echt een paard met toekomstmogelijkheden”, prees Stenfert de tienjarige KWP-merrie van Alice Schuurman. “Ze liep in het technische basisparcours al goed en in de snelle barrage ging het eveneens prima. Ik ben er erg content mee.”

Meer Nederlanders geklasseerd

Lars Wigger reed Foline (v.Carambole) met een springfout in de barrage naar de tiende plek, gevolgd door Dennis van de Brink die met Ogano Girl Z (v.Ogano Sitte) elfde werd. Marriet Smit-Hoekstra nam met Duco Z (v.Dakar TN) het twaalfde geld mee naar huis.

Uitslag

Bron: Horses.nl / Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.