Ga naar hoofdinhoud

Kars Bonhof tweede in Grote Prijs in Polen

Kars Bonhof met Casina Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kars Bonhof deed afgelopen weekend goede zaken in Polen. In het zadel van Casina (v. Calido I) eindigde hij op de tweede plaats in de  CSI2* over 1,45m. De overwinning kwam in handen van thuisruiter Kamil Grzelczyk.

Slechts drie van de dertig combinaties in het basis parcours hielden de lei schoon. Daarvan bleven alleen Grzelczyk en Bonhof in de barrage foutloos. Grzelczyk klokte 35,57 en was daarmee twee seconden sneller dan Bonhof.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook