Ga naar hoofdinhoud

Ken Ruysen nieuwe directeur Equestrian Centre De Peelbergen

Equestrian Centre de Peelbergen

Ken Ruysen is per 1 oktober aangesteld als directeur van het Equestrian Centre de Peelbergen. Ruysen volgt Frank Laenen op, die per 1 november zijn functie neerlegt en bij een nieuwe werkgever een volgende stap in zijn carrière zal maken.

Het bestuur van het Equestrian Centre de Peelbergen zocht een ervaren directeur uit de hippische branche om de groeistrategie verder vorm te geven. Met de aanstelling van Ruysen is het bestuur voornemens deze strategie verder tot uitvoering te brengen en nieuwe kansen voor ontplooiing te benutten.

Ervaring

Ruysen begon zijn carrière bij Zangersheide en was de laatste jaren verantwoordelijk voor de events bij Sentower Park in Opglabbeek. Tevens is de dertigjarige Belg sportdirecteur van diverse CSI5*-wedstrijden, zoals Knokke Hippique, de Stephex Masters en de Longines Masters in Parijs.

Vaste waarde

Mede onder de leiding van Frank Laenen groeide het bedrijf in korte tijd uit tot een vaste waarde binnen de hippische wereld. Het bestuur van het Equestrian Centre de Peelbergen is Laenen dankbaar voor zijn waardevolle inzet en wenst hem veel succes toe in het verwezenlijken van zijn nieuwe ambitie.

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook