Ga naar hoofdinhoud

Kim Emmen wint 1.50m-rubriek in Salzburg

Kim Emmen won zojuist de 1.50m-rubriek in Salzburg. De Nederlandse springamazone rekende in deze proef op de 12-jarige hengst Warrior's Glory (v. Warrior). De combinatie bleef foutloos en noteerde een winnende tijd van 62,11 seconden.

De Italiaanse springruiter Emanuele Gaudiano behaalde de tweede plaats in het parcours direct op tijd met de 11-jarige BWP’er Kingston van het Eikenhof (v. Epleaser van T Heike). Het paar raakte het hout niet aan en zette de klok stil op 62,16 seconden.

Marcus Ehning bemachtigde de derde plaats met de 10-jarige hengst Stargold (v. Stakkato Gold). Het duo liet alle balken in de lepels liggen en finishte in 63,14 seconden.

Bart Bles 8ste en Maikel van der Vleuten 9de

Bart Bles eindigde op de achtste plaats met de 10-jarige Holsteiner Donna I (v. Catoki). Het paar ontving geen strafpunten en liet de tijd staan op 68,80 seconden. Daarnaast pakte Maikel van der Vleuten een negende plaats met de 11-jarige BWP’er Kamara van ’t Heike (v. Epleaser van T Heike). De combinatie kreeg 1 strafpunt en noteerde een tijd van 72,43 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook